https://www.erahytti.com

TRANSLATION IN PROGRESS


MUOTKATUNTUREIDEN ERÄMAA 

1.- 6.9.2024

SYKSYN RUSKAVAELLUS


Kuuden päivän vaellus Inariin Muotkatuntureiden erämaahan. Vaellusreitti on keskivaativa, noin 60 - 70 km pitkä ja se sopii hyväkuntoiselle, pientä retkeilykokemusta omaavalle aikuiselle, joka haluaa kokemusta ja varmuutta omilla poluilla kulkemiseen. Lähtö- ja paluupaikkana toimii Karigasniementie 2281, 99910 Inari. Lähdemme matkaan 1.9.2024 klo 10.30. Palaamme 6.9.2024 klo 14.00 mennessä.

Erämaa alueella ei ole tupia tai muita rakenteita vaan majoitumme omiin telttoihin ja kannamme omat varusteemme rinkoissamme.

Vaelluksen aikana ja ennen sitä, tutustutaan varusteisiin, vaellusruokiin, suunnistamiseen, reittisuunnitteluun ja erätaitoihin.

Muotkatuntureiden erämaassa saa kulkea omassa rauhassa, muita ihmisiä ei välttämättä näe päiviin. Vaelluksella on tarkoitus kulkea rauhalliseen tahtiin ja keskittyä luonnosta nauttimiseen Muotkan upeiden maisemien äärellä. Päivämatkat vaihtelevat 8-15km välillä.  Ehkäpä pääsemme nauttimaan alkavan ruskan väriloisteesta. Tarkoituksena on nauttia kiireettömästä läsnäolosta ja syksyisestä erämaasta.

Suuntaa antavan reittisuunnitelman  ja kattavan varustelistan saat varausvahvistuksen yhteydessä. Muutokset reittisuunnitelmaan ovat mahdollisia sääolosuhteista tai turvallisuudesta johtuen.


Early bird hinta 440€ kun varaat 31.12.2023 mennessä.

Hinta 465€ sisältää:

-Alv:n

-opastuksen retkellä ja ennen sitä

-suuntaa antavan reittisuunnitelman

-turvallisuussuunnitelman

-varusteluettelon

-neuvot vaellusruokien valintaan

-oman WhatsApp-tukiryhmän

-2h webinaarin ennen vaellusta

-oppaan vastuuvakuutuksen

-saunan vaelluksen jälkeen 


Minimi osallistujamäärä 3 hlöä, maksimi 8 hlöä. 

Oppaana: Kaisa Hytti 

Sitovat ilmoittautumiset alla olevan linkin kautta 1.8.2024 mennessä: 

 Oppaalla on voimassa oleva vastuuvakuutus, tarkistathan, että oma matkavakuutuksesi on voimassa.