https://www.erahytti.com

Muotkan yötön yö 

11.-15.6.2024

Tällä viiden päivän vaelluksella tutustumme Muotkatuntureiden erämaa-alueen upeisiin tunturiylänköihin. Reitin varrelle mahtuu useampi joen ylitys ja tunturin huiputus. Tuntureiden alkava kesä on valoa ja ääniä täynnä, upeita alkukesän kukkia unohtamatta. Pääsemme ihastelemaan kukkivien tunturikasvien väriloistoa ja oppimaan uusia lajeja oppaiden johdolla.

Lähdemme vaellukselle 11.6.2024 klo 10.00. Palaamme 15.6.2024 klo 16.00 mennessä. Päivämatkat ovat maltillisia noin 7-12km. Yötön yö tuo meille kuitenkin mahdollisuuden tehdä huiputuksia leiristä käsin keskiyön auringossa. Kokonaismatkaksi tulee maksimissaan 50 km, jonka lisäksi on mahdollisuus tehdä huiputusretkiä ilman rinkkoja. 

Vaellusreitti on keskivaativa ja se sopii hyväkuntoiselle, pientä retkeilykokemusta omaavalle aikuiselle, joka haluaa kokemusta ja varmuutta omilla poluilla kulkemíseen. Erämaa-alueella ei ole tupia vaan majoitumme teltoissa ja kannamme omat varusteemme rinkoissamme.

Suuntaa antavan reittisuunnitelman ja kattavan varustelistan saat varausvahvistuksen yhteydessä. Reittisuunnitelmaan saattaa tulla muutoksia turvallisuudesta ja sääoloista johtuen. Kuuntelemme myös asiakkaiden toiveita ja muokkaamme reittiä tarvittaessa.

 

Vaelluksen hinta on 400€.


Hinta sisältää:

- alv:n 

- vaellukseen valmistavan webinaarin 2h 

- kattavan varustelistan

- turvallisuussuunnitelman 

- oppaiden vastuuvakuutuksen 

- oppaiden avun ja palvelut ennen retkeä ja retken aikana 

- suuntaa antavan reittisuunnitelman

- mahdolliset varustelainat (varusteita rajallinen määrä)

- neuvot vaellusruokien valintaan

- oman WhatsApp-tukiryhmän


Minimi osallistuja määrä on 5 hlöä, maksimi 10 hlöä.

Vaellus on täynnä!


Oppaina toimivat erä- ja luonto-oppaat: Iia Tolvanen (Retkiiloa) ja Kaisa Hytti, (Erähytti)