https://www.erahytti.com

Paistuntureiden juhannus

18.-22.6.2024

Tällä vaelluksella eivät kilometrit ole tärkeintä vaan aito kiireetön läsnäolo. Aloitamme vaelluksen 18.6.2024 klo 11.00 ja palaamme 22.6.2024 klo 15.00 mennessä. Vaellamme viisi päivää ja nukumme teltoissa neljä yötä.

Reitti vie meidät Paistuntureiden upeille tunturiylängöille, josta näkyy kauas Norjan suurille lumipeitteisille tuntureille. Vaellusreitin todelliset kilometrit määräytyvät kuljetun reitin mukaan, suuntaa antava kilometri määrä on noin 60 km. Päivämatkat ovat noin 8-15km, reittivalinnasta riippuen. Leiristä käsin voimme tehdä tuntureiden huiputuksia keskiyön auringossa. Oman kunnon täytyy olla hyvä, sillä kuljemme poluttomassa maastossa ja rinkka selässä kulkemisesta olisi hyvä olla kokemusta, koska kannamme itse kaikki varusteet mukanamme. Reitin varrelle osuu tunturikankaita, kauniita jokivarsia, palsasoita ja useamman tunturin huiputus. 

Varausvahvistuksen yhteydessä saat suuntaa antavan reittisuunnitelman ja tarkemman varustelistan. Muutokset reittisuunnitelmaan ovat mahdollisia sääolosuhteista ja turvallisuudesta johtuen. Vaellus on päihteetön.


Hinta 425€ sisältää:

- Alv:n

- turvallisuussuunnitelman

- suuntaa antavan reittisuunnitelman

- varusteluettelon

- oman WhatsApp-tukiryhmän

- neuvot vaellusruokien valintaan

- webinaarin koko ryhmän kesken ennen vaellusta

- mahdolliset varustelainat

- oppaan vastuuvakuutuksen


Minimi osallistujamäärä 2 hlöä, maksimi 8 hlöä.

Oppaana: Kaisa Hytti

Sitovat ilmoittautumiset vaellukselle 19.5.2024 mennessä alla olevan linkin kautta. 

Lisätiedot sähköpostilla erahytti@gmail.com.