https://www.erahytti.com

 

KAISA HYTTI

ERÄ- JA LUONTO-OPAS (AT)


Löysin luonnosta voimaa uuvuttavaan työarkeen ja se sai minut toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni eräopinnoista tammikuussa 2021. Aloitin tuolloin opinnot luontoalan ammattitutkinnon parissa  ja valmistuin luonto- ja eräoppaaksi tammikuussa 2022.  


Olen retkeillyt lapsesta asti, ja viimeiset 16 vuotta liikkunut luonnossa kaiken liikenevän ajan. Olen retkeillyt Suomessa kansallispuistoissa, tehnyt useita yksinvaelluksia Suomen Lapin erämaa-alueille (Muotkatunturit,Paistunturit, Kaldoaivi, Käsivarren erämaa) ja vaeltanut myös ryhmissä kaikkina vuodenaikoina. Olen opastanut asiakkaita erämaavaelluksilla Muotkatuntureiden, Käsivarren ja Kolmen valtakunnan erämaissa.


Olen onnellisin perusasioiden äärellä, kaukana erämaassa tai syvällä metsässä, jolloin voin kokea luonnon kaikilla aisteillani. Luonnosta saa voimaa, siellä rauhoittuu ja oppii paljon itsestään. Kun uskaltaa astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle, voi löytää uskomattomia kokemuksia. Uusien kasvien, lintujen ja eläinten jälkien tunnistaminen on osa luontokokemusta. Haluan auttaa ihmisiä löytämään tuon voiman, tunnistamaan luonnon yksityiskohtia ja oppimaan kuinka luonnossa selviydytään. Minulle tärkeää on tuottaa jokaiselle asiakkaalle hänen näköisensä elämys. Toimin kestävän kehityksen periaatteiden mukaan ja minulle on tärkeää, että myös jälkipolvet saavat nauttia upeasta luonnostamme.

Lähde mukaani seikkailuun!