https://www.erahytti.com

ASIAKASPALAUTE


PALAUTE VUODELTA 2023

" Vaelluksen oppaaseen olin kaikin puolin tyytyväinen; asiantuntevaa, asiallista ja voi luottaa 100%. Etukäteen minua kovin jännitti, jos joudutaan ylittämään vesiä, mutta kun h-hetki koitti ja saimme rauhallisesti selostetut seikkaperäiset ohjeet miten pitää toimia, niin jännitti paljon vähemmän ja tuli luotto, että minäkin selviän tästä. Mitään negatiivista ei tule mieleen. Tai no, matkan arviointi oli vähän hakusessa, pari kilsaa vielä. :D Voisin lämpimästi suositella Erähytin vaelluksia ja palveluja, 5/5! "


" Kiitos nautinnollisesta ja turvallisesta erämaavaelluksesta! Sain hyviä vinkkejä retkeilyn saloihin jo ennen reissua sekä retken aikana. Unohtumaton elämys, joka ylitti kaikki odotukseni! "


" Mahtava vaellus täynnä huimia kokemuksia. Upeita leiri- ja lounaspaikkoja. Kiitos! "


" Veit meidät omille poluille, jotka välillä tuntuivat raskailta kulkea mutta vaivannäkö takasi oman rauhan ja upean luontokokemuksen. Opastit vaelluksella pysyttämään teltat kovassa tuulessa ja ylittämään joet turvallisesti. Kiitos! "


" Olet kuin kävelevä tunturikasvikirja, on uskomatonta kuinka joku voi tietää näin kattavasti tunturiluonnosta! "


¨ Metsämieli kävely oli hyvä uusi työkalu omaan stressinhallintaan. Monet harjoituksista olivat uusia, mutta mieleisiä. Oli arvokasta ymmärtää ja havaita mielen tyhjentäminen onnistuu pienellä vaivalla keskittymällä pieniin yksityiskohtiin metsässä. Aion välittää Metsämielen ilosanomaa eteenpäin.¨ PALAUTTEET VUODELTA 2022

" Olet timantti työssäsi! Sinulla on mahtava ammattitaito. Suosittelen."


"Informaatio kasveista ja linnuista vaelluksen aikana toi lisäarvoa vaellukseen. Hyvä fiilis reissun jälkeen jatkui pitkään."
 

"Saimme kattavan luontoinfon ja paljon tietoa vaeltamisesta, tiedät paljon asioita ja jaat ne asiakkaiden kanssa. Reittisuunnitelma oli tarkkaan tehtynä ja huomasi, että myös kakkossuunnitelma oli tehtynä."


"Iso kiitos oppaalle, joka osasi ja uskalsi muuttaa suunnitelmia kesken vaelluksen."


"Saimme apua ja opastusta hyvin kaikissa asioissa. Kiitos hyvästä reissusta, voisimme lähteä uudestaankin!"


"Arvostan kovasti ohjaustapaasi ja luontevaa olemistasi ja huolehtimistasi. Osaat toimia hienotunteisesti ohjaten ja opastaen liikaa holhoamatta. Reittisuunnittelu ja aikataulutus toimivat erittäin hyvin. Koko ajan oli tunne turvallisesta oppaasta."


PALAUTE VUODELTA 2021

"Olimme kaikki oikein tyytyväisiä metsäreissuun!! Oli niin hienosti järjestetty meille kaikki toiveiden mukaisesti 'avaimet käteen'-periaatteella, että täysin ummikotkin uskalsivat lähteä metsään kylmällä yöpymään. Kaikin puolin oli ajateltu pienten lasten tarpeita - ei ollut liian haastavaa, lyhyt matka, mutta kuitenkin erämaan tuntu, ruuat kivoja ja hauskoja valmistaa ulkona. Mahtavaa oli myös teltan ja varusteiden lainaus, että pystyttiin ylipäätään lähtemään kylmällä retkelle. Sopivassa tasapainossa kaikkea ettei ollut kiireen tai suorittamisen tuntua lainkaan. Se hetkessä eläminen oli fiiliksenä koko ajan. Oli oikea elämys meille kaikille ja turvallinen fiilis koko ajan kokeneen oppaan kanssa!"