https://www.erahytti.com

LAPIN 

VAELLUKSET


 2024


MUOTKATUNTUREIDEN 

YÖTÖN YÖ 

11.-15.6.2024


TÄMÄ VAELLUS ON TÄYNNÄ!


Lähde mukaan katsomaan kun erämaan luonto herää kesään. Tuntureiden rinteitä täplittävät upeat uuvana ja sielikkökukinnot ja aurinko paistaa läpi yön.

Tämä viiden päivän vaellus antaa kattavan kuvan siitä, mitä Muotkatuntureiden erämaa-alueella on tarjottavana. 

Muotkalla on kaikki se mitä Lapin vaellukselta voi haluta; upeita jokilaaksoja, pieniä tunturijärviä, avotuntureita ja vanhoja honkametsiä sekä mahdollisuus kulkea näkemättä ketään päiväkausiin. Kokonaismatka on maksimissaan 60km.


Hinta 400€


PAISTUNTUREIDEN JUHANNUS 

18. - 22.6.2024

Lähde mukaan tutustumaan Paistuntureiden erämaan upeisiin tunturiylänköihin. Tällä viiden päivän vaelluksella saamme nauttia keskiyön auringosta, näemme upeita jokilaaksoja, kauniita tunturikankaita ja tuntureiden huipuilta näemme pitkälle Norjan puolelle. Kokonaismatka on maksimissaan 60km.


Hinta 425€


KÄSIVARREN 

ERÄMAAVAELLUS
27.7.- 1.8.2024


Lähde mukaan tutustumaan ainutlaatuiseen, karuun ja kauniiseen Käsivarren erämaahan. Alueelta löytyy Suomen korkeimmat tunturihuiput ja vaativimmat olosuhteet.

Tällä kuuden päivän vaelluksella käymme katsomassa upeita pahtoja, hienoja vesiputouksia ja huiputamme muutaman 1000 metriin kohoavan tunturin. Kokonaismatkan pituudeksi tulee noin 80km.


Hinta 455€


KOLMEN VALTAKUNNAN 

VAELLUS

4.-9.8.2024


Lähde mukaan valloittamaan Kolme valtakuntaa samalla kuuden päivän vaelluksella. Yritämme sään ja turvallisuuden salliessa huiputtaa Norjan Bárrás- ja/tai Ruotsin Pältsatunturin.

Kuljemme osan matkasta merkittyä reittiä ja osin omia polkujamme. Pääosa matkasta on tunturiylänköä, haasteita tuo jokien ylitykset ja korkeiden tuntureiden huiputukset. Kokonaismatkaksi muodostuu noin 80 km.


Hinta 455€


MUOTKATUNTUREIDEN 

RUSKAVAELLUS 

1.- 6.9.2024

Lähde kokeilemaan miltä erämaavaellus tuntuu upeissa Muotkatuntureiden maisemissa. Tällä kuuden päivän vaelluksella saamme kokea vaihtelevia maastoja ja kiireetöntä olemista. Saattaapa syksyn upeat väritkin jo loistaa tuntureiden rinteillä. Kokonaismatkaksi muodostuu noin 70 km.


Hinta 465€ILMOITTAUDU VAELLUKSILLE ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA: